< KapBrains | Administratieve ondersteuning voor MKB'ers
Kapbrains

Internetboekhouden

Boekhouden via internet: Beter, goedkoper en flexibeler.

Iedere ondernemer wil beter, goedkoper en flexibeler aan zijn financiële administratie werken.
Daarvoor is online boekhouden bijzonder geschikt. Met MKB Boekhouden beschikt u over een zeer professioneel pakket, speciaal ontwikkeld voor boekhouden via internet. De mogelijkheden van dit pakket zijn zeer uitgebreid, terwijl u geen kennis van boekhouden hoeft te hebben om er mee te kunnen werken. Aan de hand van enkele eenvoudige vragen voert u alle boekingsstukken in en produceert u moeiteloos en snel het grootboek, de verlies- en winstrekening en de balans.

MKB Boekhouden is dus speciaal ontwikkeld voor ondernemers die zelf hun boekhouding willen voeren, ook zonder dat u over specifieke boekhoudkennis beschikt.

MKB Boekhouden bevat een aantal extra’s die geen ander boekhoudprogramma u kan bieden, zoals koppeling met het Handelsregister van de Kamer van Koophandel. Daarnaast doet u in een handomdraai uw BTW-aangifte.

Als klant van KapBrains kunt u vanaf slechts € 175,00 per jaar de beschikking krijgen over dit pakket en kunnen wij op afstand uw boekhouding controleren / corrigeren. U voert dus, samen met ons, één centrale administratie.

Nieuws

U ontvangt gratis het boekje online boekhouden van 7x24.nl (boekhouden zonder studeren).

Voor relaties die al gebruik maken van een ander internetboekhoudpakket is er mogelijkheid om snel over te stappen naar 7x24.nl.

Als de wens er is kan ik ook met andere pakketten online werken. Over het algemeen zijn de kosten dan hoger. Vaak zijn er wel meer mogelijkheden op het gebied van kostenplaatsen, budgettering en financiele planning. De keus blijft altijd bij u. 

Copyright KapBrains | Algemene voorwaarden | Powered by BouwhuisDesign.com