< KapBrains | Administratieve ondersteuning voor MKB'ers
Kapbrains

Administratieve ondersteuning bij u aan de zaak

Beter inzicht in uw bedrijfsvoering!

Ondernemer zijn betekent vooral de juiste beslissingen op het goede moment nemen. Om deze beslissingen zo goed mogelijk te nemen, moet u op de hoogte zijn van alles wat er in uw bedrijf speelt. Een goede administratie en goed debiteurenbeheer zijn hierbij onontbeerlijk.

Door een helder inzicht in uw financiële positie te verkrijgen kunt u uw plannen op maat maken en beter reageren op de ontwikkelingen rondom uw bedrijf. Een goed inzicht in uw administratie bespaart u veel geld en levert u dus zelfs geld op. Met een goed georganiseerde administratie behoren achterstanden tot het verleden en maakt u optimaal gebruik van de capaciteiten van uw medewerkers en uw pakket.

Met meer dan 30 jaar (management) ervaring als hoofd administratie en debiteurenbeheer wil KapBrains u hierbij graag behulpzaam zijn.

Bijvoorbeeld door:

- Samen met u en uw medewerkers de administratieve organisatie te analyseren
- en waar mogelijk verbeteringen aan te brengen.
- Eenvoudige en duidelijke werkinstructies te maken.
- Een budgetteringssysteem in te voeren.
- Invoering kwartaal- of maandrapportage van financiële cijfers.
- Op uw verzoek verbeteringsprojecten te starten.

Nieuws

Jan gaat er bij alles vanuit dat u uw eigen relaties en systemen wilt behouden. Indien er verbetervoorstellen komen gaan we altijd eerst de mogelijkheden onderzoeken dit samen te doen met uw vaste relaties, dit geldt ook voor besparingen op de kosten van leveranciers en dienstverleners.

Verwerking van uw salarisadministratie wordt op uw verzoek door mij uitbesteed aan een bevriende relatie.

Copyright KapBrains | Algemene voorwaarden | Powered by BouwhuisDesign.com